Bill Gates’in kızı koronavirüs aşısı oldu, ‘çip’ göndermesi yapmayı unutmadı

Yayın tarihi: 14 Şubat 2021 Pazar 12:57 pm - Güncelleme: 14 Şubat 2021 Pazar 12:57 pm

Yeni tip koronavirüs aşısı yaptıran Bill Gates’in tıp öprencisi kızı Jennifer Gates, ‘babasının aşı sayesinde insanlara çip takacağına’ ilişkin teorilere de gönderme yaptı.

Microsoft’un kurucusu olan ve dünyanın en zengleri arasında yer alan Bill Gates’in 24 yaşındaki kızı Jennifer Gates, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yaptırdı.

Sputnik Türkiye’de yer alan habere göre sosyal medya hesabından aşının ilk dozunu olduğunu duyuran Gates, eğlenceli bir paylaşımla ‘çip’ teorilerine gönderme yaptı. Gates, paylaşımda “Ne yazık ki aşı, dahi babamı benim beynimin içine yerleştirmedi. Keşke mRNA’nın böyle bir gücü olsaydı….!” ifadesini kullandı.

Aşı olduktan sonra da maskesini takmaya ve hatta gerekirse yine çift maske ile dolaşmaya devam edeceğini belirten Gates, şu ifadeleri kullandı:

“Tıp eğitimi aldığım için ilk doz mRNA aşısı olma ayrıcalığına sahip oldum. Bu aşı bağışıklık sistemimin virüse karşı etkisini artıracak. Bir tıp öğrencisi olduğum ve gelecekte bir doktor olacağım için bunun beni ve gelecekteki çalışmalarımı koruyacağı için minnettarım”