Bilişim Atölyeleri LİMER’de başlıyor!

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2023 Perşembe 7:26 pm - Güncelleme: 19 Ağustos 2023 Cumartesi 7:28 pm

Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz İnovasyon Merkezi’nde (LİMER) Bilişim Atölyeleri düzenleyecek. Atölyede Java, Tinkerkad, Unity ile 2D Oyun Dizaynı, Minecraft: Education Edition ve WordPress ile Site Dizaynı gibi alanlarda eğitim verilecek. Lüleburgaz Belediyesi internet sitesinden çevrim içi gerçekleştirilecek ve kontenjanla sınırlı olacak başvurular 20 Ağustos’a kadar sürecek.

Çocukları bilişimle tanıştırmak ve yaratıcı fikirlerini ortaya koymalarını sağlamak için faaliyet gösteren LİMER, yepyeni atölyelerle kapılarını yeniden açıyor. Bu çerçevede LİMER’de Java, Tinkerkad, Unity ile 2D Oyun Dizaynı, Minecraft: Education Edition ve WordPress ile Site Dizaynı başlıklarında bilişim atölyeleri gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR ÇEVRİM İÇİ YAPILACAK

Her bir atölyenin farklı yaş aralıklarında gerçekleştirileceği bilişim atölyesinde yer almak isteyen çocuklar www.luleburgaz.bel.tr adresinde yer alan ilgili haberde yer alan çevrim içi formu doldurarak kendi yaş kıstaslarına uyan alanlara başvuru yapabilecek. Son başvurunun 20 Ağustos olduğu atölyelerde kontenjan dolduğu taktirde başvuru formu belirlenen tarihten önce de kapatılabilecek.