Bilgin Gökberk’ten Galatasaray yorumu: Boş beleş liseci

Yayın tarihi: 25 Mart 2019 Pazartesi 8:26 am - Güncelleme: 25 Mart 2019 Pazartesi 8:29 am

Spor yazarı Bilgin Gökberk ‘ten “boş beleş ‘Liseci” eleştirisi. Galatasaray Kulübü Genel Kurulu’nda, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetiminin, seçime gitmek zorunda kalmasına tepkiler sürüyor. Özellikle taraftarların hedefindeki ‘Liseliler’ grubuna bir tepki de spor yazarı Bilgin Gökberk’ten geldi.

Bilgin Gökberk, sosyal medyadaki sayfasından olayı yorumlarken şöyle dedi:

“özeti;

100 küsur yıllık koca Galatasaray ve 500 küsur yıllık değerli Lise’si  kulübü babalarının  çiftliği zanneden  eski Bulgar levası gibi sadece ‘Lise içinde’ geçerli bir grup boş beleş ‘Liseci’den bir an evvel kurtulmalı..

ne demiştik;

bizans bile Galatasaray’ın içindeki ‘bizanGS’ın yanında ‘Üsküdar Musiki’ kalır.”

Galatasaray seçime gidiyor… Mustafa Cengiz ve yönetimine ibra şoku!

Ne olmuştu?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetiminin idari olarak ibra edilmemesi , ilk döneminde mali ve idari olarak ibra edilirken, ikinci dönem yalnızca mali açıdan ibra edildi. Cengiz yönetimi, oy çokluğuyla idari yönden ise ibra edilmedi. Galatasaray’da tüzük gereği, 30 gün içinde seçim kararı alınması gerekiyor.

Galatasaray’da başkan Mustafa Cengiz’e büyük şok! İlk döneminde hem mali hem idari olarak ibra edilen Cengiz, ikinci döneminde ise mali olarak ibra edilirken, oy çokluğuyla idari yönden ibra olamadı.

689 oyun kullanıldığı seçimde Mustafa Cengiz 331 oya karşı, 358 oyla idari olarak ibra edilmedi.

MUSTAFA CENGİZ : BU ÖFKE NİYE?

Mustafa Cengiz, genel kuruldaki konuşmasında, “Bu öfke niye? Bana öfkelenebilirsiniz, beni istifaya davet edebilirsiniz, gayet doğal. Ben bundan rahatsız değilim. Benim için kedi dendi, değneği alıp kovalanır, gerisi yalan dendi ve temsil kabiliyeti dendi. Arkadaşlar, ben sizi temsil ediyorum, siz ne iseniz, ben oyum” demişti.

 

Bilgin Gökberk Mustafa Cengiz