Bilecik’te kan donduran olay! Afgan erkek birlikte yaşadığı kadının satırla parmaklarını kesti

Yayın tarihi: 3 Ağustos 2023 Perşembe 9:32 am - Güncelleme: 3 Ağustos 2023 Perşembe 9:32 am

Bilecik’te Afganistan uyruklu 26 yaşındaki Naimi N., Tacikistan uyruklu Feride R.’nin satırla parmaklarını kesti. Çığlıklar içinde yardım isteyen kadına sağlık ekipleri müdahale etti.

Dün, Ertuğrulgazi Mahallesi Kayhan Sokak’ta bir apartmanda Afganistan uyruklu Naimi N. (26) ile Tacikistan uyruklu Feride R. (30) arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası Naimi N., evde bulunan satırı alarak kadının parmaklarını kesti.

İKİ PARMAĞI TAMAMEN KOPTU

Yaralanan kadın çığlık atarak çevreden yardım istedi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı kadına sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı kadının 5 parmağında kesik olduğu, 2 parmağının ise kesilerek koptuğu öğrenildi. Olay sırasında evde bulunan babası Wahıd N. ile kaçan zanlı, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 saat sonra saklandıkları evde yakalandı.

TUTUKLANDILAR

Baba ve cani oğlu emniyetteki sorgusunun ardından Bilecik Adliyesine sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuklanarak Bilecik M Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Afgan kaçak göçmenler 58 kilo metamfetamini Türkiye’ye sokmaya çalıştı