Faruk Bildirici’den Ertuğrul Özkök’e: İki günlük reklam-söyleşide önemli bir eksik var

Yayın tarihi: 15 Aralık 2020 Salı 11:03 am - Güncelleme: 15 Aralık 2020 Salı 11:06 am

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici, KDV’nin Demirörenler için sıfırlandığının ortaya çıkmasından sonra Milli Piyango ile ilgili haberler yapan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök’e, “Milli Piyango’nun örtülü reklamına bugün de devam etmiş. İki günlük reklam-söyleşide önemli bir eksik var; Milli Piyango’nun kendi patronu Demirörenler’e ait olduğu ve bu işten ne kadar kazandıkları? Sorular da uzmanlık işi; sanki soru-cevap hazır gelmiş gibi…” tepkisini gösterdi.

Faruk Bildirici sosyal medya hesabından, KDV’nin Demirörenler için sıfırlandığının ortaya çıkmasından sonra Milli Piyango ile ilgili haberler yapan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök’e tepki gösterdi.

Bildirici, “Milli Piyango’nun örtülü reklamına bugün de devam etmiş. İki günlük reklam-söyleşide önemli bir eksik var; Milli Piyango’nun kendi patronu Demirörenler’e ait olduğu ve bu işten ne kadar kazandıkları? Sorular da uzmanlık işi; sanki soru-cevap hazır gelmiş gibi…” ifadesini kullandı.

Özkök, Milli Piyango’da KDV’nin kaldırılması sonrası iki gündür Sisal Şans CEO’su Selim Ergün’le konuştuklarını aktarmıştı.