Bilal Erdoğan haberlerine erişim engeli!

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2022 Cuma 1:12 am - Güncelleme: 19 Ağustos 2022 Cuma 1:53 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan hakkındaki 20’ye yakın habere erişim engeli getirildi. Haberlerin, çeşitli ihaleler ve arazi işleriyle ilgili olması dikkat çekti.

İstanbul Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile alakalı haber linklerine ‘içerikten çıkarma’ kararı verdi. BirGün’ün aktardığına göre; Erdoğan’ın ismini geçtiği ihale ve arazi iddialarının yer aldığı birçok haber engellendi.

Engellenen haberler arasında BirGün’ün “AKP Beyoğlu adayı Yıldız ile Bilal Erdoğan arasında dikkat çeken sohbet” ve “Fetihtepe zorbalığı akıllara getirdi: Beyoğlu Belediye Başkanı’nın Bilal Erdoğan’la ‘yer kapatma’ sohbeti” başlıklı haberler de yer aldı.

‘Dikkat çeken sohbet’ haberinde yer alan videoda Haydar Ali Yıldız’ın Bilal Erdoğan’a kentsel dönüşümden bahsederek ‘bazı temennilerde’ bulunduğu duyuluyordu.

Bu görüntüler, İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı Fetihtepe Mahallesi’nde Haziran ayında kentsel dönüşüm adı altında yapılan zorbalık ve gerçekleşen tahliyeler sonrası yeniden gündeme gelmiş, yeniden yankı uyandırmıştı.

Bilal Erdoğan’ın ‘ok sevdası’ milyonlara mal oldu