‘Bihter’in okuduğu kitabın sırrı çözüldü

Yayın tarihi: 14 Ocak 2022 Cuma 2:27 pm - Güncelleme: 14 Ocak 2022 Cuma 2:29 pm

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat’in canlandırdığı ‘Bihter’ karakterinin okuduğu kitabın sırrı herkesi şaşırttı. Dizinin 19. bölümde Bihter’in okuduğu J.R.R. Tolkien’e ait ‘Hurin’in Çocukları’ kitabında yer alan yasak aşk hikayesi, eserin sonunda kadın karakterin intihar etmesiyle sonuçlanıyor. Aşk-ı Memnu’da da ‘yasak ilişki’ yaşayan Bihter, hem dizinin; hem de dizinin uyarlandığı aynı isimli eserin sonunda intihar ediyor.

Kanal D ekranlarında 12 yıl önce final yapan; başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre, Beren Saat ve Hazal Kaya gibi isimlerin yer aldığı Aşk-ı Memnu Aşk-ı Memnu dizisinde yer alan bir detay herkesi şoke etti.

Dizinin 19. bölümünde Bihter’in elinde tuttuğu J.R.R. Tolkien’in yazdığı Hurin’in Çocukları kitabı. Aşk-ı Memnu dizisinde de, dizide Bihter’in okuduğu kitapta da yasak bir ilişki yaşanır ve kadın karakter eserin sonunda intihar eder.

 

NİHAL DE BAKMIŞ AMA OKUMAMIŞTI

Dizide Hazal Kaya’nın canlandırdığı Nihal karakterinin ise, aynı kitabı gördüğü ancak okumak istemediğini söylediği ortaya çıktı.

 

Oyuncu Hazal Kaya ikinci kez Covid’e yakalandı: Evdeki herkes pozitif