Bıçakla saldıran hasmını tabancayla vurup başında sigara içti

Yayın tarihi: 4 Eylül 2022 Pazar 5:05 pm - Güncelleme: 4 Eylül 2022 Pazar 5:05 pm

Karaman’da aralarında yedi yıldır husumet olan Z.K. ile H.A. sokakta karşılaşıp tartışmaya başladı. Z.K belinden bıçağını  H.K. de tabancasını çıkardı. H.K. bıçakla saldıran Z.K’yi dört el vurdu. Z.K’nin hastanede tedavisi sürerken H.A’da gözaltına alındı.

Olay, dün saat 10.00 sıralarında Fenari Mahallesi 293’üncü Sokak’ta meydana geldi. H.A, evine doğru giderken yedi yıldır aralarında husumet olan Z.K. ile karşılaştı. Tarafların tartışması kavgaya döndü. Z.K. üzerindeki bıçakla tabancasını çıkaran H.A’yı 2 yerinden bıçakladı. H.A. da tabancayla Z.K’nin üzerine dört el ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

AYAĞA KALKIP 2 EL DAHA VURDU ARDINDAN SİGARA İÇTİ

Kavga anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerasındaki görüntülerde Z.K’nin belindeki bıçağı, H.A’nın da tabancayı çıkartıp tartışmaya başladığı görülüyor.  Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle  Z.A, bıçakla  saldırıp birlikte yere düştüğü H.A’yı yaraladı. H.A. da tabancayla önce 2 el, ayağa  kalktıktan sonra da yine  Z.K’ye2 el daha ateş etti. H. A. sigarasını yakıp bir süre yerde kanlar içinde yatan Zekeriya K’yı izledi.

Kaldırıldıkları hastanede tedaviye alınan ikiliden Hayrettin A., dün gece taburcu olmasının ardından gözaltına alındı. Z.K’nin tedavisi sürüyor.

Husumetli olduğu kardeşinin aracını kundakladı