Trafiğin ortasında halay çektiler

Yayın tarihi: 31 Ekim 2021 Pazar 11:54 am - Güncelleme: 28 Şubat 2022 Pazartesi 1:22 pm

Beyoğlu’nda, caddede otomobillerini park eden bir grup, trafiğe aldırış etmeden, müzik eşliğinde halay çekti. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansırken, polis trafiği aksatanlara ve park yasağını ihlal edenlere yaklaşık 20 bin lira cezai işlem uyguladı.

Olay, Tarlabaşı Bulvarı’nda dün 23.55 sıralarında meydana geldi. Caddede park ettikleri otomobilden inen bir grup, yol ortasında halay çekmeye başladı. Seyir halindeki araçlara aldırış etmeden müzik eşliğinde halay çeken gruba, çevreden başka vatandaşlar da katıldı. Halay nedeniyle, trafikte aksamalar yaşanırken, sürücüler Unkapanı yönüne ilerlemekte zorluk çekti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, yol üzerine park ederek trafik akışını etkileyen ve yüksek sesle müzik açarak çevreye rahatsızlık verdiği tespit edilen 2 araç sahibine hatalı park, görevli memurun uyarı ve ikazlarına uymamak ve yüksek sesle müzik dinlemeleri nedeniyle 2 bin 408 lira para cezası kesti.

122 SÜRÜCÜYE DE CEZA

Trafik ekipleri ayrıca gece boyunca Tarlabaşı Bulvarı üzerinde park yasağını ihlal eden 122 sürücüye de 17 bin 568 lira cezai işlem uyguladı. Grubun halay çektiği anlar, bir cep telefonu kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, bir grubun, müzik eşliğinde halay çektiği görülüyor. Seyir halindeki araçların arasında devam eden halaya, başka kişiler de katılıyor.