Beyoğlu’nda bir işyerine silahlı saldırı

Yayın tarihi: 3 Şubat 2021 Çarşamba 3:10 pm - Güncelleme: 3 Şubat 2021 Çarşamba 3:10 pm

Beyoğlu’nda dün sabah saatlerine doğru dört kişi, bir oto kiralama firmasını kurşun yağmuruna tuttu. Saldırganlardan biri gözaltına alınırken üç kişinin yakalanması için de çalışma başlatıldı.

Okmeydanı Fetihtepe Mahallesi dün sabah saatlerinde bir oto galerinin önüne gelen silahlı dört kişi işyerini kurşun yağmuruna tuttuktan sonra ara sokaklara doğru kaçtı.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edilirken çevrede güvenlik önlemi alındı. Polisler, bir otomobilde ve işyerinde 6 adet isabet olduğunu tespit etti. İşyerinin ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kaçan saldırganların eşgalini belirledi.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelilerden F.M’yi evine yapılan baskında yakalayıp gözaltına aldı. Gözaltına alınan F.M polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Diğer üç saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Oto kiralama şirketine yapılan silahlı saldırı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, sabah saatlerinde işyerinin önüne gelen dört kişinin silahlarını çıkararak ateş ettiği görüldü.

Saldırganların ise daha sonra ara sokaklara kaçarak uzaklaştığı görüldü.