Beyoğlu’nda baba oğlun dükkanına taşlı, sopalı, silahlı saldırı hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!

Yayın tarihi: 25 Ekim 2022 Salı 12:49 pm - Güncelleme: 25 Ekim 2022 Salı 12:51 pm

Beyoğlu‘nda çiğ köftecide yaşanan kavga ve silahlı saldırının yeni detayları ortaya çıktı. Saldırıyla ilgili gözaltına alınan gruptakiler, çiğ köfte ücretiyle ilgili tartışma sonrası dayak yedikleri için olayı gerçekleştirdiklerini öne sürerken iş yeri sahibi ise saldırganların haraç istediğini öne sürmüştü.

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerindeki çiğ köftecide gece saatlerinde çiğ köfte almak için bulvar üzerindeki işyerine gelen Eren Ö. dürüm siparişi verdi. Sipariş hazır olduktan sonra Eren Ö., Samican Sergen Y. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın dışarıya taşması sonucunda işyeri çalışanı Sabri Ç. ve beraberindeki 4 kişi, Eren Ö.’yü darbetti.

Olayda işyeri sahibi Samican Sergen Y., babası Orhan Y. ve çalışan Sabri Ç. darbedilirken saldırı anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Yaşanan olayın ardından ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda işyerini basan gruptakilerin Eren Ö., Fatih Ö., Sinan Ö. ve silahla ateş açan Murat K. oldukları tespit edildi. Devam eden çalışmalarda 4 şüpheli ve Eren Ö.’yü darbeden Sabri Ç. gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan 4 şüpheliye, “kasten yaralama” suçlarından adli işlem yapılırken, Murat K.’ye ise ayrıca “ateşli silahlar kanununa muhalefet”, “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” ve “mala zarar verme” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Gözaltına alınan gruptakiler çiğ köftecinin fazla ücret almasına tepki gösteren Eren Ö.’yü darbetmeleri üzerine saldırıyı gerçekleştirdiklerini öne sürerken çiğ köfteci sahibi ise saldırının haraç vermek istememesi üzerine gerçekleştirildiğini iddia etti.

Haraç vermek istemeyen baba oğlun dükkanı başına yıkıldı! Önce sopalarla dövdüler sonra dükkana ateş açtılar