Beylikdüzü’nün en temiz kurban çadırı ödüllendirildi

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2022 Pazartesi 9:53 am - Güncelleme: 18 Temmuz 2022 Pazartesi 9:53 am

Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda “En Temiz Çadır” ödülleri sahiplerini buldu. Beylikdüzü Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 8’incisi düzenlenen ödül töreninde, toplam 60 çadır arasından en temiz ve hijyenik olanları altınla ödüllendirildi.

Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda ödül heyecanı yaşandı. Beylikdüzü Belediyesi’nin arife günü gerçekleştirdiği ve gelenekselleşen “En Temiz Çadır” ödülleri gerekli takip ve incelemeler sonucu sahiplerini buldu. Bu yıl 8’incisi düzenlenen törene; Beylikdüzü Belediyesi 2.Başkan Vekili Müslüm Akülker, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Aytekin Duriç, Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Alanı işletmecisi Gürsel İlgüz ve çadır sahipleri katılım sağladı. Büyükbaş çadırlarında 1’inciye tam, 2’nciye yarım, 3’üncüye çeyrek küçükbaşta ise 1’inciye çeyrek altın hediye edildi.

“Emek veren herkese teşekkürler”

Ödül töreninde konuşma yapan Beylikdüzü Belediyesi 2.Başkan Vekili Müslüm Akülker, “Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen çadır sahipleri burada çok fazla emek verdi. Bizler de onlara faydalı olmak için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Bu sebeple emek veren bütün çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Belediyemize bağış yapan ve yapacak olan tüm komşularımıza da teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.