Beylikdüzü Şehit Aileleri Derneği açıldı

Yayın tarihi: 4 Temmuz 2022 Pazartesi 8:54 am - Güncelleme: 4 Temmuz 2022 Pazartesi 8:54 am

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi tarafından yapılan Şehit Ailelerinin dernek binasının açılışına katıldı. Şehit ve Gazi Ailelerinin kendisi için çok kıymetli olduğunu söyleyen Başkan Çalık, “Sizler için var gücümle çalışacağımın sözünü vermek istiyorum. Her daim yanınızdayız” diye konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Beylikdüzü Şehit Aileleri Derneği (BEYŞAD) Yaşam Vadisi 2. Etap’ta açıldı. Yönetiminin 7 şehit yakınından oluştuğu derneğin açılışına; Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, BEYŞAD Başkanı Ahmet Yerel, Muharip Gaziler Derneği 3. Bölge Başkanı Nurettin Ağaoğlu, şehit ve gazi aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehitler için okunan Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından konuşma yapan BEYŞAD Başkanı Yerel, dernek binasının yeni yerinin tahsisinde ve tesliminde başta Başkan Çalık olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

“Her daim yanınızdayız”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Başkan Çalık, “Beylikdüzü Şehit Aileleri Derneği benim için çok özel bir yere sahip. Derneğin 2017 yılından bu yana tüm süreçlerine dahil olmuş bir kardeşinizim. Yaşam Vadisi’nde bu alanı tasarlarken çok daha uygun olacağını düşünerek Beylikdüzü Şehit Aileleri Derneği’nin merkezini de bu güzel alana taşımaya karar verdik. Bu vatan için şehit ve gazi olmuş tüm vatan evlatlarına karşı sorumluluğumuz var. Ben de Beylikdüzü Belediye Başkanı olarak sizler için var gücümle çalışacağımın sözünü vermek istiyorum. Her daim yanınızdayız” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Çalık, Yerel, Ağaoğlu ve şehit aileleri açılış kurdelesini keserek dernek binasını gezdi.