Beykoz’da 16 yaşındaki motosikletliyi öldüren sürücü Kerem Kınık’ın kızı çıktı

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2024 Cuma 11:06 pm - Güncelleme: 12 Temmuz 2024 Cuma 11:37 pm

İstanbul Beykoz’da 16 yaşındaki motosikletli Batın Barlas Çeki’nin ölümüne neden olan otomobil sürücüsünün eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık olduğu ortaya çıktı. Fatma Zehra Kınık gözaltına alındıktan sonra çıkartıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İstanbul Beykoz’da 17 yaşındaki Y.S.Ö.’nün kullandığı motosikletle, bir otomobil burun buruna çarpıştı. Kazada motosikletteki iki gençten biri olan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki çarpmanın etkisiyle motosikletten düştü. Çeki, kaldırımdaki beton dubaya başını vurarak  yaşamını yitirdi. Kaza sırasında Y.S.Ö. ve Batın Barlas Çeki’nin kasksız olduğu belirtildi.

Depremzedenin çadırını ve konservesini satmıştı! Kızılay Başkanı Kerem Kınık unutulmadı

KEREM KINIK’IN KIZI ÇIKTI

Ekol TV’de yer alan habere göre, otomobili kullanan kişi, 6 Şubat depremlerinde çadır satmasıyla gündeme gelen eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık çıktı. Çeki’nin hayatını kaybettiği kazayla ilgili olarak gözaltına alınan Zehra Kınık, çıkartıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kaza anına ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Kaynak: TELE1