Beyaz TV’deki cin çıkarma seansını Remix yaptılar

Yayın tarihi: 22 Haziran 2022 Çarşamba 12:22 pm - Güncelleme: 22 Haziran 2022 Çarşamba 12:22 pm

Beyaz TV stüdyosunda, kendisini ‘metafizik uzmanı’ olarak tanıtan Pelin Hürman isimli kadının ‘cin çıkarma seansı’ remix yapıldı.

Gökçek ailesinin sahibi olduğu Beyaz TV stüdyosunda, “cin çıkarma seansı” yapıldı. Hukuken yasak olan “cin çıkarma” eyleminin YouTube kanalında yapılması dikkat çekti. Beyaz TV’deki “Her Açıdan” programının stüdyosunda Sercan Kahveci’nin sunumuyla “Her Açıdan” adlı YouTube kanalına kendisini “Metafizik uzmanı” olarak tanıtan Pelin Hürman katıldı.

Yayında “cin çıkarma seansı” yapan Pelin Hürman, içine cin girdiğini düşünenlerin de kendisine başvurması gerektiğini söyledi. Pelin Hürman, “Bir buçuk dakikada çıkartırım, kahvemi çayımı içer giderler” dedi. Pelin Hürman, yayında bazı sözler söyledikten sonra içinde cin olanların kendisini ekranda bir başka farklı yüz olarak göreceğini iddia etti.

Gökçeklerin Beyaz TV’sinde ‘cin çıkarma seansı’ yapıldı

SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN REMIX

Videonun sosyal medyada hızla yayılmasının Müzisyen Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından ‘cin çıkarma seansı’ için “Keşke remix adam falan bi şarkı yapsa bu videodan.” şeklinde yorum yaptı. Yorumun ardından remix adam olarak bilinen Yunus Emre Gezer Pelin Hürman’ın ‘cin çıkarma seansını’ remix yaptı. Hızlandırılmış bir şekilde efektler eklenen video kısa sürede sosyal medyada tekrar gündem oldu.

Canlı yayında cin çıkarmıştı, eleştirilere yanıt verdi: Cin çıkarma değil davetti