Beyaz TV, FETÖ sanığı Kaya’nın binasında yayın yapıyor!

Yayın tarihi: 10 Ekim 2021 Pazar 4:16 pm - Güncelleme: 29 Haziran 2022 Çarşamba 9:48 am

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Murat Emir, Beyaz TV’nin FETÖ sanığı Alaattin Kaya’ya ait binada kiracı olarak yayın yaptığını öne sürdü. TELE 1’e konuşan Emir, “FETÖ ile iç içe geçmiş durumdalar” dedi.

CHP’li Murat Emir, Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’e ait Beyaz TV’nin FETÖ çatı davasının bir numaralı sanığı Alaattin Kaya’ya ait binada kiracı olarak yayın yapmaya devam ettiğini söyledi. Bina, Zaman gazetesi eski imtiyaz sahibi Alaattin Kaya’nın şirketinden usulsüz şekilde devredildi.

Murat Emir, şunları söyledi:

“Beyaz TV, Alaattin Kaya’ya ait bir mülk üzerinde yayın hayatına devam ediyor. Biz daha önce Beyaz TV’den ödeme dekontlarını talep etmiştik ama hiç ses çıkmamıştı. Dolayısıyla şu haliyle Beyaz TV’nin oturduğu dairelerin Alaattin Kaya ile bağlantılı olduğunu düşünmek için yeteri kadar sebebimiz var. FETÖ ile iç içe geçmiş durumdalar. Melih Gökçek’in belediye başkanıyken kullandığı güç olmasaydı o dairede çok cüzi bir kira bedeliyle oturmaları mümkün olmayacaktı. Bu da aslında Gökçek’in FETÖ ile ne kadar içli dışlı olduğunu ortaya koyuyor. Belediye başkanlığındaki gücünü kendi yandaşlarını zengin etmek için kullandığını da gösteriyor.”

Beyaz TV’de skandal! Hayatına son veren yurttaşları böyle hedef aldı

Beyaz TV hedef almıştı! Prof. Dr. Naci Görür’den Celal Şengör’e destek