Beyaz Show ekranlara geri dönüyor

Yayın tarihi: 12 Nisan 2021 Pazartesi 7:30 am - Güncelleme: 10 Nisan 2021 Cumartesi 2:07 pm

Bir döneme damgasını vuran Beyaz Show ekranlara geri dönüyor. Peki Beyaz Show hangi kanalda yayınlanacak. İşte bu sorunun yanıtı.

Şovmen Beyazıt Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu Beyaz Show ekranlara geri dönüyor. Bilindiği üzere Kanal D’nin Demirören Medya’ya geçmesinin ardından yıllardır devam eden Beyaz Show ani bir şekilde sonlandırılmıştı.

Uzun süredir Beyaz Show’un tekrardan ekranlara dönüp dönmeyeceği merak ediliyordu. Sonunda bu konu hakkında bir açıklama geldi.

Beyaz Show’un tekrardan ekranlara döneceği direkt olarak Beyazıt Öztürk tarafından doğrulanmış oldu. Aslında Öztürk daha önce de bu konuda bir açıklamada bulunmuş ve Beyaz Show’un izleyicilerle birlikte güzel olduğunu, izleyicilerle oluşturulan atmosferin de mevcut pandemi şartlarında zor olduğunu dile getirmişti.

Beyaz Show

Geçtiğimiz gün Beyazıt Öztürk, Beyaz Show’un 2021 içerisinde ekranlara geri döneceğini müjdeledi. Öztürk çalışmaların devam ettiğini ve Kasım ayında muhtemelen Beyaz Show’un izleyiciyle buluşacağını söyledi.

Peki Öztürk şov programını hangi kanalda yayınlayacak? Hemen buna da yanıt verelim. Hali hazırda Öztürk konu hakkında net bir açıklamada bulunmadı. Fakat sızdırılan bilgilere göre Öztürk’ün Beyaz Show’u tekrardan Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşturma gibi bir düşüncesi mevcut.

Diğer bir iddia ise Beyaz Show’un Exxen’de yayınlanacağı üzerine. Fakat Exxen’de Beyaz Show’un canlı olarak yayınlanıp, yayınlanamayacağı farklı bir soru diyebiliriz. Sonuç olarak Kasım ayına kadar bekleyip göreceğiz.

Google Stadia için 10 yeni oyun geliyor