Beyaz Pixel 4a nasıl görünecek

Yayın tarihi: 3 Mayıs 2021 Pazartesi 8:30 am - Güncelleme: 2 Mayıs 2021 Pazar 11:31 am

Resmi Made by Google hesabı olarak adlandırılan Google’ın Instagram hesabında bir Instagram hikayesi, bize Google beyaz Pixel 4a cihazı hakkında kısa bir bakış sağladı.

Google modeli şu anda yalnızca iki renk çeşidinde mevcut. Yalnızca Siyah ve Mavi. Ancak kısa video klibin daha yakından incelenmesi, Google’ın 4a’yı beyaz bir varyantın geliyor olabileceği hakkında gizli ipuçlarını ortaya çıkardı. Bu yılın Ocak ayında bununla ilgili söylentiler vardı. Tüm dünyayı saran COVID-19 salgınının neden olduğu bazı gecikmelerden sonra, orta seviye Pixel 4a 2020’de tanıtıldı. Başlangıçta tek bir renkle geldi ve ardından ikinci renk çeşidi eklendi.

Instagram hikaye akışında gösterilen cihaz Pixel 4a’dan biraz farklı görünse de Google’ın yakında Pixel 4a’nın beyaz versiyonunu yayınlayabileceği söylenebilir. Google, üst düzey Pixel 5a 5G’nin lansman tarihi olarak Ağustos 2021’i zaten belirlemişti ve 5a 5G’nin Ağustos lansmanından önce beyaz bir Pixel 4a’nın piyasaya sürülmesi olası değil, ancak Google’ın kolunda başka planları olabilir.

Videoda gösterilen telefonun tam olarak Pixel 4a olmadığını gösteren görünür özelliklerden biri turuncu güç düğmesi. Düğme, 3a ile daha yakın bir görünüm taşıyor ancak kare görünümlü kamera çıkıntısı, bu modeli 2019’da çıkan Pixel 3a’dan ayırıyor. Cihazın henüz piyasaya sürülmemiş bir Pikselin prototipi olabileceğini iddia ediliyor. Instagram Hikayesi gönderisi hala Google hesabında mevcut, ancak herhangi bir zamanda geri çekilebilir. Video birkaç kez indirildi ve artık Instagram dışında da mevcut. Videoyu gören bazı kullanıcılar, benzerliklerini vurgulayan görüntülenen bir Pixel 5a 5G akıllı telefon olabileceği yorumunu yaptı.

Riot Games artık raporlanan oyuncuların seslerini kaydedip dinleyecek