Beşiktaş’tan Talisca için resmi açıklama!

Yayın tarihi: 16 Mart 2022 Çarşamba 12:09 pm - Güncelleme: 16 Mart 2022 Çarşamba 12:09 pm

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Anderson Talisca‘nın transferiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş , kripto varlık platformu Rain ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre Rain, Güney Tribün Sponsorluğu ve gelecek 2 sezonu kapsayan forma göğüs sponsorluğu karşılığında Beşiktaş’a 12 milyon 250 bin Euro ödeyecek.

Ahmet Nur Çebi’nin açıklamaları şöyle

Umarım iki yıl değil, daha fazlası. Verilen ücret değil, en az iki katını sizden almayı düşünüyoruz. Lütfen hazırlıklı olun. Beşiktaş vefakardır. Beşiktaş’ta vefa vardır. Beşiktaşlılar bir yola çıktığında, çıktığı kişiyle yolu yürümeyi çok severler. Bazıları kulübümüzü çok seviyoruz ama söylemeyin, mesleğimiz icabı taraf tutamayız diyorlar. Keşke hakemler de biraz öyle hassas davranabilseler. Beşiktaş olarak son sözü hep biz söyleriz.

Talisca Galatasaray ve Beşiktaş’ı karşı karşıya getirdi

“TALİSCA DA OLABİLİR DAHA İYİSİ DE”

Sponsor transfer yapacak mı’ sorusuna Başkan Ahmet Nur Çebi, “Getirene getirme denmez. Taraftar birini istiyorsa, siz de onu getirirseniz, ben yapınca beni göklere çıkarıyorlar, benim yerime siz göklere çıkarsınız. Akıllarına bunu sokuyorsunuz, iyi yapıyorsunuz. Onlar da anlıyorlar. Üstüne iyi bir futbolcu da getirirseniz, bundan daha fazlasını istiyorsanız, bu konu taraftar için çok önemli. Talisca da olabilir, daha iyisi de olabilir. Neden sınırlıyorsunuz ki? Kur sabitlemesi yok. Ben hiçbir oyuncuma kur sabitleyemedim. Çok denedim ama olmadı maalesef! Kur sabitlemesi olmayacak. Belki de Türk lirası değer kazanacak. Ekonomimiz hep böyle gidecek değil, düzelecektir.