Beşiktaş’tan Sörloth hamlesi! İşte yeni transfer teklifi

Yayın tarihi: 22 Nisan 2022 Cuma 4:41 pm - Güncelleme: 22 Nisan 2022 Cuma 4:41 pm

Siyah-Beyazlılar Norveçli golcü Alexander Sörloth’un bonservisinin yüzde 50’si için 5 milyon Euro önerdi. Ayrıca sonraki satıştan yüzde 50 pay teklif edildi.

Önümüzdeki sezon için bir numaralı forvet adayı olan Alexander Sörloth’u transfer edebilmek için Beşiktaş tüm girişimlerini sürdürüyor.

Daha önce Alman kulübü Leipzig’in kapısını 7 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 50 pay ile çalmaya hazırlanan Siyah-Beyazlılar son olarak teklifini güncelleme kararı aldı.

Fanatik’in haberine göre, Beşiktaş Norveçli golcünün bonservisinin yüzde 50’si için 5 milyon Euro önerdi. Teklif bununla sınırlı kalmadı, sonraki satıştan yüzde 50 pay ibaresi de eklendi.

SOCIEDAD’I BEKLİYORLAR

Kartal bu teklifi yaparken Leipzig Kulübü’nün beklemeye geçtiği öğrenildi. Sörloth’un şu an kiralık olarak formasını giydiği 18 milyon Euro’ya satın alma opsiyonu olan İspanyol ekibi Real Sociedad’ın satış opsiyonunu kullanıp kullanmayacağı netlik kazanmadığı için Alman ekibinin Siyah-Beyazlılar’dan süre istediği öğrenildi.

Bu nedenle öneriye herhangi bir cevap verilmedi.

Sociedad’ın ligde 27 maçta 2 gol atan Sörloth için yüksek bonservisli satış opsiyonunu kullanması beklenmiyor. Beşiktaş şimdi son önerisine verilecek yanıtı beklemeye geçti.

Cevap olumsuz olursa Beşiktaş’ın farklı bir öneriyle bu transferi bitirmeye çalışacağı bildirildi.