Beşiktaş’ta yeni dönem! Uçar ile Aybaba futbolcularla buluştu

Yayın tarihi: 5 Aralık 2023 Salı 11:00 pm - Güncelleme: 5 Aralık 2023 Salı 11:03 pm

Mazbatayı alan Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba, teknik ekip ve siyah-beyazlı futbolcularla bir araya geldi.

Yeni Beşiktaş yönetiminde mazbata alan Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ile Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Rıza Çalımbay, teknik ekibi ve futbolcular ile bir araya geldiler. Aybaba, “Konuşacağız, bakacağız ve her şeyi çözeceğiz İnşallah” derken, Uçar da “Tek amacımız daha önceki başarıların tekerrürü” ifadelerini kullandı.

SAMET AYBABA: KONUŞACAĞIZ, BAKACAĞIZ VE HER ŞEYİ ÇÖZECEĞİZ

Her Beşiktaşlı gibi takımın güzel yerlere gelmesi için çabalayacaklarını ifade eden Samet Aybaba, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Nihayet bir araya geldik. Bunlar güzel günler. Kalbimiz buradaydı zaten. Her şeyimiz buradaydı. Hoca’ya desteğe geldik. Her türlü yanındayız. Burada bir an önce performans olarak da bir şeyleri yükseltip takımın bir yere gelmesini istiyoruz her Beşiktaşlı gibi. Konuşacağız, bakacağız ve her şeyi çözeceğiz İnşallah.”

RIZA ÇALIMBAY: ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM

Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar ile beraber olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, şu ifadeleri kullandı:

“Arkadaşlarımızla beraber olduğumuz için çok mutluyum. Samet Ağabey olsun, Feyyaz kardeşim olsun… Çok güzel ve başarılı yıllar yaşadık. İnşallah bunları da hep beraber aynı birliktelikle çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.”

FEYYAZ UÇAR: TEK AMACIMIZ DAHA ÖNCEKİ BAŞARILARIN TEKERRÜRÜ

Rıza Çalımbay’ın yanında olduğunu ifade eden Feyyaz Uçar, şunları söyledi:

“Mazbatamızı aldık. İlk işimiz tabii ki hocamızın yanına Ümraniye’ye gelmekti. Samet Ağabey ile birlikte geldik. Biz her zaman yanındayız. Tek amacımız daha önceki başarıların tekerrürü. Onun için elimizden geleni yapacağız. Hocamıza, dolayısıyla tüm takıma başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.”

Samet Aybaba 67 yaşında üniversiteden mezun oldu

Kaynak: TELE1