Beşiktaş’ta şüpheli ölüm! Sürükleyerek odaya götürmüş

Yayın tarihi: 4 Mart 2022 Cuma 7:38 am - Güncelleme: 4 Mart 2022 Cuma 7:38 am

Almanya’dan gelen Ebru Cüzdan, İstanbul Boğazı’na kıyısı bulunan Beşiktaş Ortaköy’deki otelin 7’nci katından şüpheli düşerek hayatını kaybetti. Yüzünde tırnak izleri bulunan Özgür Aydoğan ise gözaltına alındı.

Almanya’nın Hamburg kentinden gelen Ebru Cüzdan otelin 7’nci katından beton zemine şüpheli şekilde düşerek ağır yaralandı. Cüzdan, kaldırıldığı hastanede öldü. Özgür Aydoğan da emniyette sorguya alındı.

OLAY NASIL YAŞANDI?

İddiaya göre, Almanya’nın Hamburg kentinde yaşayan Ebru Cüzdan ile sevgilisi Özgür Aydoğan, Ortaköy’deki otele 25 Şubat’ta giriş yaptı. Önceki gece bir mekana giden çift arasında bir nedenle tartışma yaşandı. Otele dönen çift, lobide de tartışmayı sürdürdü. Tartışmanın alevlenmesinin ardından, güvenlik kameralarına da yansıyan o anlarda, Özgür Aydoğan, Cüzdan’ı yerde sürükleyerek odasına götürdü.. Odada yaşanan arbedenin ardından saat 01.15 sıralarında Ebru Cüzdan otelin 7’nci katındaki odadan şüpheli şekilde aşağı düştü. Beton zemine çakılarak ağır yaralanan Cüzdan, kaldırıldığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kurtarılamadı.

ALİ TIP’A GÖTÜRÜLDÜ

Olayın ardından otele gelen polis, yüzünde tırnak izleri bulunan Özgür Aydoğan’ı gözaltına alındı. Ebru Cüzdan’ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otelin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Güney Koreli YouTuber’ı taciz eden Suriyelilerden biri gözaltına alındı