Beşiktaş’ta rotasyon kararı

Yayın tarihi: 8 Ekim 2022 Cumartesi 11:37 am - Güncelleme: 8 Ekim 2022 Cumartesi 11:37 am

Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael’in, bugün oynanacak olan Giresunspor karşılaşmasında kadroda rotasyona gideceği öğrenildi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 9’uncu haftasında Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak. Siyah Beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien Ismael’in bugün saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmada yerli futbolcuları rotasyona sokacağı öğrenildi.

Beşiktaş’ta bu sezonki performansıyla dikkatleri çeken Salih Uçan, sakatlığı nedeniyle Giresunspor karşısında oynanacak maçta takımdaki yerini alamayacak. Teknik direktör Valerien Ismael kadroda zorunlu değişiklikler yapacak.

ÜÇ YERLİ ROTASYONU DEĞİŞECEK

Uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiği açıklanan Salih Uçan, bu sezon tüm maçlarda görev almıştı. Salih Uçan’ın yokluğunda Beşiktaş’ta 8+3 kuralına bağlı olarak 3 yerli oyuncu rotasyonu da değişmek zorunda kalacak.

UMUT YA DA TAYFUR OYNAYACAK

Fanatik’in haberine göre, teknik direktör Valerien Ismael’in, kaleci Ersin Destanoğlu ve Tayyip Talha Sanuç’un yanında üçüncü yerli isim olarak Umut Meraş veya Tayfur Bingöl ikilisinden birini görevlendirmesi bekleniyor. Öte yandan Fransız teknik adamın Cenk Tosun’u da ilk 11 için denediği aktarıldı.

Beşiktaş’a Dele Alli’den sevindiren haber