Beşiktaş’ta Onuachu seferberliği! Kartal’dan Göztepe’ye 3 oyuncu…

Yayın tarihi: 22 Haziran 2024 Cumartesi 12:22 pm - Güncelleme: 22 Haziran 2024 Cumartesi 12:22 pm

Beşiktaş, golcü oyuncu Onuachu’yu kadrosuna katmak için İngiliz ekibi Southampton ile görüşmelerini sürdürüyor. Kara Kartal’ın, Nijeryalı forveti anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Siyah beyazlıların ayrıca Southampton’ın ile birlikte Göztepe’yi de yöneten Sport Rebuplic şirketi ile 3 oyuncunun İzmir ekibine transferi hakkında anlaşma sağladığı iddia edildi.

Süper Lig’de sezonun sona ermesiyle birlikte transfer hareketliliği başladı. Geçtiğimiz sezon beklenen performansı göstermeyen ve yeni sezona daha güçlü bir kadro ile başlamak isteyen Beşiktaş’ta kadro yapılandırmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

KARTAL, ONUACHU İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Geçen sezonu Trabzonspor’da kiralık olarak geçiren Onuachu için tüm imkanlarını seferber eden Beşiktaş, İngiliz kulübüne resmi teklifini yaptı. Onuachu için 15 milyon avro bonservis bedeli teklif eden Kara Kartal, aynı zamanda transferde Sport Republic tarafından yönetilen Göztepe’ye de üç futbolcu transfer etmeyi planlıyor.

BEŞİKTAŞ’TAN GÖZTEPE’YE 3 TRANSFER

İzmir ekibi Göztepe, kardeş kulübü İngiltere Premier Lig’inden Southampton aracılığıyla Beşiktaş’tan üç oyuncu transfer etmeye hazırlanıyor.

MONTERO, EMRE BİLGİN VE HEKİMOĞLU

Göztepe’nin Süper Lig’e yükseldiği aynı sezon Premier Lig’e dönen Southampton’ı da yöneten Sport Republic şirketi ile resmi temaslara başlayan Beşiktaş yönetimi, Göz-Göz’e geçen sezonu Portekiz’de kiralık olarak geçiren 25 yaşındaki İspanyol stoper Javi Montero, Karagümrük’te kiralık oynayan 20 yaşındaki kaleci Emre Bilgin ve 17 yaşındaki forvet Mustafa Erhan Hekimoğlu’nu önerdi.

Beşiktaş, Mustafa’yı kiralık vermeyi teklif etti ve bu teklif Southampton kulübü tarafından da olumlu karşılandı.

Tarafların en kısa sürede tekrar masaya oturacağı ve transferi resmileştireceği kaydedildi. Geçen sezon sakatlık problemi yaşayan Onuachu, Süper Lig’de 21 maçta 15 gol, Türkiye Kupası’nda ise 4 maçta 2 gol atmayı başardı.

Beşiktaş Paulista ile anlaşmayı imzaladı

Beşiktaş, Onuachu, Trabzonspor, Southampton, Göztepe, transfer

Kaynak: DHA