Beşiktaş’ta muhalefetten yönetime sert eleştiriler

Yayın tarihi: 24 Aralık 2018 Pazartesi 6:46 am - Güncelleme: 24 Aralık 2018 Pazartesi 6:46 am

Beşiktaş’ta alınan kötü sonuçların bir numaralı sorumlusu yönetim olarak gösterildi.

Beşiktaş’ta alınan sonuçların sorumlusu futbolcular diyen de var, Şenol Güneş ve yönetim diyen de var. Muhalefet ise faturayı tam anlamıyla yönetime kesti.

İşte Beşiktaş’ta muhalefet olarak adlanlandırılan Rüzgar Sağnak, Adnan Dalgakıran ve Seyit Ateş’in sosyal medya hesaplarından yönetimi topa tuttukları o mesajlar:

Daha önceki dönemlerde Beşiktaş başkan adaylığı geçen isimlerden Rüzgar Sağnak, ”Esas mesele nedir biliyor musunuz a dostlar? Devrenin son maçı; skor 4-1; fark 9 puan; yer istanbul ve kulübe mesafe 3 km ve bu gece çıkıp camiaya moral verecek; kefil olacak; umut aşılayacak herkesin itimat ettiği 1 adam yok. Umut Güner’li transfer heyeti göreve geldikten sonra yapılan HER TRANSFER evet hepsi yanlıştı ve kulübü 10 ayda sportif ve mali olarak iflas ettirdi” diyerek yönetime sert bir eleştiri getirdi.

Mayıs ayındaki seçimde başkan aday olması istenen Ahmet Nur Çebi ile beraber hareket eden Adnan Dalgakıran ise, ”Kulübün feda döneminden farkı, gelecek 4 yıllık gelirlerinin büyük bir kısmının harcanmış ve 2 kez sermaye artışı yapılarak bu kapının da kapanmış olması. Ama en kötüsü kurumsallaşma ve organizasyon adına hiç ama hiçbirşeyin yapılmamış olması ve hiç bir stratejisinin olmaması” şeklinde attığı mesajla siyah beyazlı taraftarları karamsarlığa sürükledi.

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Seyit Ateş ie paylaştığı mesajda, ”Futbolcular satılırken, Şenol hoca susmamalıydı. Şimdi istifa mı etmeli tabi ki hayır. Yönetimin ceza verip 5 yıl hak mahrumiyeti alanların önünü açılmalı. Mayıs 2019’da çok adaylı kongre olmalıdır. Beşiktaş’ın tek kuruşunu bilerek heba eden hiç kimse yönetimlerde olmamalı…” diyerek sert bir çıkış yaptı.