Beşiktaş’ta Lens’in durumu tartışılıyor

Yayın tarihi: 14 Mayıs 2019 Salı 2:55 pm - Güncelleme: 14 Mayıs 2019 Salı 2:56 pm

Beşiktaş’ta tartışılan isimlerin başında Jeremain Lens geliyor. Beşiktaş’ta ikinci sezonunu geçiren  kanat oyuncusu, kötü geçen ilk sezonun ardından ikinci sezonunda da beklenen patlamayı yapamadı. Lens’in gösterdiği performans Beşiktaş taraftarları memnun etmedi.

FENERBAHÇE’DEKİ PERFORMANSINI ARATIYOR Jeremain Lens

Türkiye’deki ilk yılını 2016-17 sezonunda Fenerbahçe formasıyla geçiren ünlü futbolcu, sarı-lacivertli forma altında 38 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 5 gol atan Lens, 16’da asist yaptı. Kiralık olarak forma giydiği Fenerbahçe’de gösterdiği iyi performansla dikkatleri üstüne çeken Lens, bir sezon sonrasında Beşiktaş’a transfer oldu. Siyah-beyazlı takımla 5 yıllık sözleşme imzalayan Hollandalı futbolcunun sözleşmesi 2021-22 sezonunun sonunda sona erecek.

TARAFTARLARDAN TEPKİ

Dün oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının 81’inci dakikasında Dorukhan Toköz’ün yerine oyuna dahil olan  Lens, Beşiktaş taraftarları tarafından ıslıklandı. Hollandalı, karşılaşma içinde yaptığı pas hataları ve etkisiz oyunuyla sık sık ıslıklarla protesto edildi. 31 yaşındaki kanat oyuncusu sezon içinde daha önce de protesto edilmişti. Siyah-beyazlı kulüple 3 yıl daha sözleşmesi olan Jeremain Lens için kararı yeni gelecek teknik kadro verecek.