Beşiktaş’ta kritik görüşme…Sergen Yalçın istifa mı ediyor?

Yayın tarihi: 28 Kasım 2021 Pazar 1:16 pm - Güncelleme: 28 Kasım 2021 Pazar 3:56 pm

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın istifasını sunmak için Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşeceği belirtildi.

Giresunspor maçında alınan yenilgiden sonra Beşiktaş’ta bugün kritik bir görüşme gerçekleşecek. Teknik direktör Sergen Yalçın ve başkan Ahmet Nur Çebi takımdaki kötü gidişi değerlendirecek.

Yalçın, 4-0 kaybettikleri Giresunspor maçının ardından başarısız sonuçların sorumluluğunu aldığını, yönetim ile görüşeceğini söylemişti. Başkan Çebi ise Sergen Yalçın ile görüştükten sonra yol haritasını belirleyeceklerini söylemişti. Yalçın’ın bu görüşmede Ahmet Çebi’ye istifasını sunacağı konuşuluyor. Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın görüşmesi bugün öğleden sonra yapılacak.

Süper Lig’de üst üste 4. yenilgisini alan Beşiktaş , eksik maçı olan lider Trabzonspor’un 13 puan gerisinde bulunuyor. Son 6 resmi maçını da kaybeden siyah beyazlılar, son 13 resmi maçında sadece 2 galibiyet alabildi.

SERGEN YALÇIN’IN YERİNE 2 ADAY

Sergen Yalçın ile yolların ayrılması halinde Siyah-beyazlı kulübün önünde teknik direktör koltuğu için iki kişi bulunuyor. Daha önce Denizlispor, Konyaspor, Gençlerbirliği  gibi takımları çalıştıran Mehmet Özdilek, son olarak görev yaptığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan 30 Kasım 2020’de ayrıldı.

İkinci aday, 2015-2019 yılları arasında Beşiktaş’ı çalıştıran ve 2 şampiyonluk sahibi Şenol Güneş. 2.5 yıl süren A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevinden 10 Eylül’de ayrılan Güneş, halen boşta.

Beşiktaş taraftarından, Giresun mağlubiyeti sonrası Sergen’e tepki

Beşiktaş taraftarından, Giresun mağlubiyeti sonrası Sergen’e tepki