Beşiktaş’ta bir garip kavga! Defalarca bıçakladı mağdur rolü oynadı

Yayın tarihi: 4 Haziran 2023 Pazar 5:25 pm - Güncelleme: 4 Haziran 2023 Pazar 5:26 pm

Görüntülerdeki yerde yatarken bıçaklanan diğer kişinin ise olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Kaydedilen görüntülerde bir kişinin, Cumhurbaşkanlığında memurum sözleri de dikkat çekti.


Yerde bıçaklanan kişinin sağlık durumu bilinmezken, polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.


" />

Beşiktaş’ta 3 kişi trafikte tartışıp sokak ortasında kavga etti. İki arkadaş, tartıştıkları kişiyi yere yatırıp dövdü. Kırmızı ceketli kişi, yere yatırdıkları kişiyi defalarca bıçakladı. Görüntülerde kendi arkadaşını bıçakladığı da tahmin edilen kişi, mağdur rolü oynadı.

Olay, Şehit Asım Caddesi’nde dün saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, motosikletle sokakta ilerleyen 2 kişi, yol ortasında yürüyen kişiyi korna çalarak uyardı. Yolda yürüyen kişi ise küfrederek karşılık verince önce tartışma sonra da kavga çıktı.

DEFALARCA BIÇAKLADI SAVUNMASI ‘KÜFÜT ETTİ’ OLDU

Motosikletli iki kişi, kemer sallayan vatandaşı yere yatırıp dövmeye başladı. Motosikletlilerden biri elindeki bıçakla yere yatırdıkları kişiyi defalarca bıçakladı. Olayın ardıdan arkadaşı da bacağından bıçaklandı. Olay anı görüntülerde kemerle saldıran kişi sebebiyle mi yoksa motosikletlinin kendi arkadaşı tarafından mı bıçaklandığı anlaşılmadı. Kırmızı ceketli kişinin, bıçaklama anındaki görüntüleri nedeniyle kendi arkadaşını bıçakladığını tahmin edildi.

Arkadaşına ilk yardım eden kırmızı ceketli, mağdur oldukları iddia ederek şunları sarf etti: “Durup dururken kornaya bastık diye vurdu, küfür etti”

Görüntülerdeki yerde yatarken bıçaklanan diğer kişinin ise olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

“CUMHURBAŞKANLIĞINDA MEMURUM”

Kaydedilen görüntülerde bir kişinin,  Cumhurbaşkanlığında memurum sözleri de dikkat çekti.  Yerde bıçaklanan kişinin sağlık durumu bilinmezken, polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.