Beşiktaşlı oyuncular Şenol Güneş’in Öğretmenler Günü’nü kutladı

Yayın tarihi: 24 Kasım 2022 Perşembe 8:20 pm - Güncelleme: 24 Kasım 2022 Perşembe 8:20 pm


"Antrenörlük öyle bir şey zaten hocalık yapıyorsunuz. Bana bir avantajı şu oldu pedagolojik olarak onları anlamaya çalışıyorsunuz. Bazı çocuklarla anlaşamıyoruz. Onlar hem zeki hem yaramaz oluyorlar. Hepinizin anne babası var. Ancak, öğretmen çok daha önem sağlıyor çünkü eğitim de anne baba önemli olduğu kadar öğretmen altyapı oluşturuyor. Öğretmenlik yaptığım için çok mutluyum ama kısa sürede yaptım ama öğrencilerim başarılı oldu. Aynı şekilde antrenörlük için de geçerli oyuncuların başarılı olması en büyük gururdur benim için.


Kazanmak kaybetmek futbolda var. Ama Oynamak keyifli olmak oyunu geliştirmek daha önemli. Hep onun peşinden gidin. Sizden beklentim bu"


" />

Beşiktaşlı futbolcular, Teknik Antrenörlük kariyeri öncesinde 4 yıl boyunca öğretmenlik yapmış olan Şenol Güneş’in Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Enstitüsü mezunu Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş,  1978-1983 yıllarında Trabzon Merkez Karakaya Ortaokulu’nda öğretmen olarak çalıştı. Kariyerine Teknik Direktörlük ile devam eden Güneş’e Beşiktaşlı futbolculardan sürpriz kutlama geldi. Futbolcular, Güneş’e bir demet çiçek hediye edip isminin yazılı olduğu bir pasta kesti. Oyuncuların elini tek tek sıkan Güneş, şunları dile getirdi:

“KAZANMAK KAYBETMEK VAR ÖNEMLİ OLAN KEYİFLİ OLMAK”

“Antrenörlük öyle bir şey zaten hocalık yapıyorsunuz. Bana bir avantajı şu oldu pedagolojik olarak onları anlamaya çalışıyorsunuz. Bazı çocuklarla anlaşamıyoruz. Onlar hem zeki hem yaramaz oluyorlar. Hepinizin anne babası var. Ancak, öğretmen çok daha önem sağlıyor çünkü eğitim de anne baba önemli olduğu kadar öğretmen altyapı oluşturuyor. Öğretmenlik yaptığım için çok mutluyum ama kısa sürede yaptım ama öğrencilerim başarılı oldu. Aynı şekilde antrenörlük için de geçerli oyuncuların başarılı olması en büyük gururdur benim için.

Kazanmak kaybetmek futbolda var. Ama Oynamak keyifli olmak oyunu geliştirmek daha önemli. Hep  onun peşinden gidin. Sizden beklentim bu”

 

Öğretmenler Günü kutlu olsun