Beşiktaş’lı eski yöneticiden flaş iddia: TFF Başkanı değişiyor

Yayın tarihi: 2 Şubat 2020 Pazar 10:12 pm - Güncelleme: 2 Şubat 2020 Pazar 10:28 pm

Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve gazeteci Candaş Tolga Işık, bomba bir iddiada bulundu. Işık sosyal medya hesabından, “TFF Başkanı değişiyor” diye yazarak yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Bir süredir tartışmaların göbeğinde yer alan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in görevden ayrılacağı iddia edildi. ‘TFF Başkanı Değişiyor’ duyumunu gazeteci ve geçtiğimiz dönemlerde Beşiktaş’ın medya sorumluluğunu üstlenen Candaş Tolga Işık açıkladı. Nihat Özdemir, iddia ihalesini kazanan Yıldırım Demirören’in yerine TFF Başkanlığına gelmişti.

 

Berat Albayrak, Bilal Erdoğan, Süleyman Soylu… Taht savaşında yeni cephe! Bilal medyasını büyütüyor

BEİN SPORTS MU ARACI OLDU?

Türkiye pazarına girdikten sonra istenilen seviyeyi yakalayamayan ve sürekli zarar açıklayan yayıncı kuruluş Bein Sports’un, TFF Başkanı Nihat Özdemir başkanlığını istemediği öne sürüldü. İnternet üzerinden korsan yayın ve sosyal medyalar üzerinden canlı yayın şeklinde maçların takip edilebilmesi sonucu Bein Sports’un zarara uğradığı biliniyor.

 

KUM SAATİ KOYDU

Resmî Twitter hesabı üzerinden ‘TFF BAŞKANI DEĞİŞİYOR’ haberini veren Candaş Tolga Işık ise attığı tweet sonunda kum saati işaretini bıraktı. Geç saatlerde paylaşım yapılmasına rağmen kısa süre içerisinde binlerce retweet ve beğeni aldı.

TFF’nin bu iddiayla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

 

Türk inşaat şirketinin rüşvet verdiği ABD’li yetkili tutuklandı… Altından TFF Başkanı Nihat Özdemir’in şirketi çıktı