Beşiktaş’ın yeni transferi: Süper Lig beklediğimden daha iyi

Yayın tarihi: 22 Eylül 2022 Perşembe 3:48 pm - Güncelleme: 22 Eylül 2022 Perşembe 3:48 pm

Beşiktaş’ın yeni transferi Nathan Redmond, “Beklediğimden çok daha iyi bir lig, Süper Lig” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın İngiltere Premiere Lig ekiplerinden Southampton’dan kiralanan Nathan Redmond, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Nathan Redmond, Süper Lig’in beklentilerinden daha iyi bir lig olduğunu söyledi. Redmond, “Beklediğimden çok daha iyi bir lig, Süper Lig. Tesis ortamı, sahalar, stad ortamı çok iyi. Oyun anlamında Süper Lig temposunun Premier Lig’in altında kaldığını söyleyebilirim” dedi.

“BECKHAM VE DELLA ALİ KARARIMI ETKİLEDİ”

Nathan Redmond, Beşiktaş’a transferinden önce İngilltere’den de transfer teklifleri aldığını fakat Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Delle Ali ve ünlü eski futbolcu David Beckham ile yaptığı konuşmaların Beşiktaş’a transfer olmasında etkili olduğunu söyledi.

Redmond konuyla ilgili olarak, “İngiltere’den de teklifler vardı. Beşiktaş’ın da bana bir süredir ilgisi vardı. Hocayla, teknik ekibimizle ve Dele Alli’yle konuştuktan sonra bu maceraya atılmaya karar verdim. Bana gelen her teklifi söylesem, bu toplantı bitmez. Beckham, Beşiktaş ve Vodafone Park’ın farklı bir atmosferi olduğu için buradan keyif almam gerektiğini söyledi. İngiltere’de bir futbolcu hakemi aldatan bir hareket yaptığı zaman hakemler kolay kolay inanmıyor. Türkiye’de bazen kolay fauller verilebiliyor” ifadelerini kullandı.