Beşiktaş yönetimi şampiyonluk için düğmeye bastı!

Yayın tarihi: 29 Nisan 2022 Cuma 10:24 am - Güncelleme: 29 Nisan 2022 Cuma 10:24 am

Beşiktaş’ın son 3 şampiyonluğunda golcüler Gomez ile Aboubakar’ın katkısı yönetimi harekete geçirdi. Beşiktaş yönetimi, tüm şartlarını zorlayıp Sörloth ve Bast Dost transferlerini bitirmeyi amaçlıyor.

Beşiktaş’ın son 3 şampiyonluğunda golcülerin katkısı inanılmaz olmuştu. Mario Gomez 2015-2016 sezonunda 26 gol atmış ve şampiyonlukta büyük katkı sağlamıştı. Bir sezon sonra Alman golcü takımdan ayrılırken yerine gelen Kamerunlu Aboubakar, Cenk ile birlikte harika bir uyum yakalamış, Kamerunlu 12 gol atarken Cenk de 20 kez fileleri sarsmış ve Kartal duble yapmıştı. Geçen sezon geri dönen Aboubakar son 10 maçın 9’unda forma giymemesine rağmen 15 gol atmış, sol kanatta oynayan Larin’in performansını da yükseltip 19 gole ulaşmasında katkı vermişti.

Beşiktaş’ta başkanlık seçimi tarihi belli oldu

YÖNETİM DÜĞMEYE BASTI

Hedefteki isimler Sörloth ve Bas Dost. Norveçli Sörloth birinci forvet olarak düşünülüyor ve uzun süredir Kartal’ın gündeminde, bonservis için Leipzig’e şartlar sunulmuş durumda. Siyah-Beyazlılar, Trabzonspor ‘da ligde 24, toplamda 33 gol atan Sörloth’un Gomez-Aboubakar etkisi yaratacağına inanıyor. Bast Dost da Cenk ve Larin gibi alternatif hücumcu olarak skora önemli oranda katkı yapacağı düşünülen bir isim.

Sörloth ve Bast Dost