Ziraat Türkiye Kupası sahibini buluyor! Beşiktaş-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2024 Çarşamba 1:05 pm - Güncelleme: 22 Mayıs 2024 Çarşamba 1:05 pm

Ziraat Türkiye Kupası’nda final maçı heyecanı başladı. Beşiktaş ve Trabzonspor’un karşı karşıya geleceği, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterirken maçın hangi kanalda ve saat kaçta oynanacağı sorusu da arama motorlarında sorulmaya başlandı.

Beşiktaş – Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası final maçı için geri sayım devam ediyor. Süper Lig’de bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götürürek kötü geçen sezonunu kupa ile taçlandırmak istiyor. Trabzonspor ise Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götürerek uzun yıllar süren kupa hasretine son vermek istiyor.

Beşiktaş – Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş ve Trabzonspor’un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası final maçı 23 Mayıs Perşembe 20.45’te oynanacak. Merakla beklenen Beşiktaş – Trabzonspor maçı atv’den canlı olarak yayınlanacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Beşiktaş ve Trabzonspor maçı 20.45’de başlayacak. Merakla beklenen Ziraat Türkiye Kupası final maçını futbolseverler atv’den izleyebilecek.

HAKEMLER BELLİ OLDU

Ziraat Türkiye Kupası Finali’ni yönetecek hakemler belli oldu. 23 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak 62. Ziraat Türkiye Kupası final maçını Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

TRABZONSPOR’DA İKİ OYUNCU YOK

Kırmızı kart cezalısı Enis Destan ile sezonu kapatan Hüseyin Türkmen, Beşiktaş’a karşı görev yapamayacak.

Ziraat Türkiye Kupası’na 5’inci turdan başlayan Beşiktaş; sırasıyla Eyüpspor, Bitexen Antalyaspor, TÜMOSAN Konyaspor ve MKE Ankaragücü’nü eleyerek final vizesini cebine koydu.

Trabzonspor ise 4’üncü turdan girdiği organizasyonda Ahlatcı Çorum Futbol Kulübü, Manisa Futbol Kulübü, Gençlerbirliği, RAMS Başakşehir ve VavaCars Fatih Karagümrük’ü eleyerek finalist oldu.

BEŞİKTAŞ DAHA ÖNCE 16 KEZ FİNAL OYNADIĞI KUPADA 10 KEZ ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Trabzonspor ise 15 kez finalde mücadele ettiği kupada 9 kez mutlu sona ulaştı. Beşiktaş ise bu kupada 16 final oynarken 10 defa kupayı müzesine götürdü. Beşiktaş ile Trabzonspor, 33 yıl sonra kupa finalinde karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında bugüne dek oynanan 4 final maçında taraflar, 2’şer kez mutlu sona ulaştı. Bu sezon ligde iki takım arasında Trabzon’da oynanan maçı ev sahibi ekip 3-0 kazandı. Tüpraş Stadı’ndaki karşılaşmadan da Beşiktaş 2-0 üstün ayrıldı.

Kaynak: TELE1