Beşiktaş teknik direktörü Santos: Maçı hak ettik ama daha iyi olmalıyız

Yayın tarihi: 13 Ocak 2024 Cumartesi 11:41 pm - Güncelleme: 13 Ocak 2024 Cumartesi 11:41 pm

Süper Lig’in 20’nci haftasında Beşiktaş evinde VavaCars Fatih Karagümrük’ü ağırladı. Karagümrük’ü 3-0 yenen Beşiktaş’ta, teknik direktör Fernando Santos, siyah beyazlı takımın başında çıktığı ilk maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 20’nci haftasında bu akşam VavaCars Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Siyah-beyazlı ekip sahadan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş’ın başında ilk maçına çıkan Teknik Direktör Fernando Santos galibiyeti ve takımın performansını beIN SPORTS mikrofonlarına değerlendirdi.

“MAÇI HAK ETTİK AMA DAHA İYİ OLMALIYIZ”

Santos, “Taraftarlar oyuncularımıza istediği desteği verdi. Önemli olan burada bir aile ortamı yaratmak. Artık birlik olmalıyız. Maçı hak ettik ama daha iyi olmalıyız. Sıkıntılı bazı dakikalar yaşadık ama devam ettik. Çalışmak ve her gün idman yapmak zorundayız. Oyuncularımıza oyun felsefemizi aşılamak zorundayız” dedi.

“OYUNCULAR BANA İNANIYORLAR”

Aynı zamanda üst üste farklı galibiyetlerin takıma güven aşıladığını söyleyen Santos, “Tabii ki kazanmak çok iyi, evimizde sıkıntı yaşıyorduk ve kazanarak bu sıkıntıları aştık. Rize maçında alınan 4-0’lık galibiyet takıma öz güven aşıladı. Bu galibiyet benden çok takım için iyi oldu. Öz güven kazandılar. Oyuncular bana inanıyorlar, beraber daha iyi olmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

Beşiktaş’tan bu akşamki maç için anlamlı karar! Tüpraş Stadyumu’nda gol müziği çalmayacak

 

Kaynak: TELE1