Beşiktaş Süper Lig’in ertelenmesini istedi iddiası

Yayın tarihi: 4 Ocak 2022 Salı 4:03 pm - Güncelleme: 4 Ocak 2022 Salı 4:03 pm

Süper Kupa için Katar’da bulunan Beşiktaş’ın takımlardaki Covid-19 vakaları nedeniyle Süper Lig’de ikinci yarının gecikmeli başlatılması talebini TFF’ye ilettiği belirtildi.

Beşiktaş ve Fraport TAV Antalyaspor, Turkcell Süper Kupa mücadelesinde Katar’da karşı karşıya gelmeye hazırlanıyorlar. Fakat her takımda artan Covid-19 vakaları Beşiktaş’ı Süper Lig ‘in ikinci yarısının başlangıç tarihine ilişkin bir talebe sürüklediği iddia edildi.

Fanatik’in haberine göre; Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Nihat Özdemir ile bir görüşme yaptığı ve her kulüpte artan Covid-19 vakaları doğrultusunda Süper Lig’de ikinci yarının 15 gün geç başlaması talebini ilettiği öğrenildi. Beşiktaş cephesi, Ahmet Nur Çebi’nin talebine cevap bekliyor.

TFF’ye iletilen talebe ilişkin detayların Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ tarafından Katar’da yapılacak bir açıklama ile duyurulması bekleniyor.

Öte yandan, Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli, katıldığı bir televizyon programında, Ghezzal’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Patrick van Aanholt koronavirüse yakalandı