Beşiktaş, Göztepe maçının tekrarı için TFF’ye başvurdu!

Yayın tarihi: 28 Ocak 2020 Salı 12:34 pm - Güncelleme: 28 Ocak 2020 Salı 12:35 pm

Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş, Göztepe deplasmanına konuk oldu. Sahadan 2-1 mağlup ayrılan Beşiktaş, ‘kural hatası’ yapıldığı gerekçesiyle maç tekrarı için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulundu.

Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş, Gürsel Aksel Stadı’nda Göztepe’nin konuğu oldu. Karşılaşma Göztepe’nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Siyah-beyazlılar, 45+2. dakikada Göztepe’nin Borges ile bulduğu gol öncesi kural hatası olduğu gerekçesiyle başvuruda bulundu.

NELER OLMUŞTU?

Sabah haberine göre; Karşılaşmada Tyler Boyd’un sakatlandığı pozisyonda oyunu durduran hakem Hüseyin Göçek, daha sonra hakem atışıyla topu Göztepe’ye verdi. Pozisyonun devamında serbest vuruş kazanan Göztepe, Borges ile golü buldu. Beşiktaş cephesi, hava atışında topun kendilerine verilmesi gerektiğini ve bu nedenle bir kural ihlali olduğunu belirtti.

Beşiktaş’tan yapılan resmi açıklama şöyle; 

Kulübümüz; Futbol A Takımımızın Süper Lig’in 19. haftasında Göztepe ile oynadığı müsabakada yaşanan ve karşılaşmanın sonucuna direkt etki eden kural hatası ile ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvurusunu gerçekleştirmiştir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

 

14 yıl sonra yuvada! Sergen Yalçın önce reddetti sonra…