Beşiktaş FETÖ göndermesi mi yaptı?

Yayın tarihi: 16 Ağustos 2023 Çarşamba 8:53 pm - Güncelleme: 16 Ağustos 2023 Çarşamba 8:54 pm

Beşiktaş’ın yeni transferi Milot Rashica‘yı Twitter’dan kamuoyuna duyurduğu videoda, transfer çalımı attığı ezeli rakibi Galatasaray’a FETÖ göndermesi yaptığı iddia edildi. Beşiktaş’ın Galatasaray’ın stadının görüntülerine yer verdiği sekansı FETÖ’nün 10. Türkçe Olimpiyatları videosundan aldığı belirtildi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’nin Borsa İstanbul’a gönderdiği, ayrıca Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, Milot Rashica’yla 4 yıllık anlaşmaya imza atıldığı belirtilirken, bu transfer için İngiliz kulübü Norwich City’ye 5 milyon 250 bin avro bonservis bedeli ödeneceği duyuruldu.

Transferi Twitter’dan yayımladığı videoyla da kamuoyuna duyuran Beşiktaş, “İstanbul Boğazı’nın en güzel yerinde, huzur içinde. Hoş geldin Rashica” ifadelerini kullandı. Transfer duyurusu için hazırlanan videoda, 27 yaşındaki futbolcunun 11 numaralı formayı giydiği görüldü.

Beşiktaş’tan transfer paylaşımı! ‘Kod Adı: Şafak Operasyonu’

ODA TV’de yer alan habere göre, Beşiktaş’ın yayınladığı klipte Galatasaray’ın stadyumunun görüntülerine de yer verilirken görüntülerin FETÖ’nün 10. Türkçe Olimpiyatları’na ait videodan alındığı belirtildi. Haberde Beşiktaş’ın Galatasaray’a “FETÖ gödnermesi” yaptığı iddia edildi.

 

ERDOĞAN’IN SÖZLERİ TARTIŞILMIŞTI

14 Haziran 2012 tarihinde Galatasaray’ın stadyumunda gerçekleştirilen organizasyona dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan dahil birçok hükümet üyesi katılmıştı.

Aynı programda Erdoğan’ın, FETÖ lideri Fethullah Gülen’e dair “Kardeşlerim, gurbet hasrettir. Hasret bedeli çok ağırdır, faturası çok ağırdır. Biz, gurbette olup, şu vatan topraklarının hasreti içerisinde olanları aramızda görmek istiyoruz” şeklindeki sözlerini sarf etmişti. Erdoğan’ın o sözleri o günden beri hala tartışılıyor.