Beşiktaş Club Brugge maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 30 Kasım 2023 Perşembe 9:31 am - Güncelleme: 30 Kasım 2023 Perşembe 9:31 am

UEFA Konferans Ligi 5. maçında temsilcimiz Beşiktaş, Belçika ekibi Club Brugge ile karşı karşıya  gelecek. Peki Beşiktaş Club Brugge maçı saat kaçta? Beşiktaş Club Brugge maçı hangi kanalda?

Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 5. maçında Club Brugge ile kozlarını paylaşacak. Kritik maç Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak. Müsabakayı Sloven hakem David Smajc yönetecek. Yardımcılıklarını Gabrovec ve Cerne üstlenecek.

MUHTEMEL İLK 11’LER

Beşiktaş: Mert, Onur, Altuğ, Colley, Tayfur, Muleka, Hadziahmetoviç, Gedson, Chamberlain, Cenk, Aboubakar

Club Brugge: Mignolet, Buchanan, Ordonez, Mechele, De Cuyper, Vetlesen, Nwadike, Vanaken, Olsen, Zinckernagel, Thiaho

Beşiktaş – Club Brugge maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş – Club Brugge müsabakası 20.45’te başlayacak. Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak müsabaka EXXEN’den naklen yayınlanacak.

AVRUPA’DA 238. MAÇ

Beşiktaş, Avrupa kupalarında bugüne kadar 237 kez boy gösterdi. Bu süreçte 90 galibiyet alan Siyah-Beyazlılar, 48 müsabakada berabere kalırken, 99 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Geride kalan müsabakalarda Kartal rakip fileleri 314 kez havalandırırken, kalesinde ise 352 gol gördü.

ABOUBAKAR REKOR PEŞİNDE

Beşiktaş’ın Kamerunlu yıldız oyuncu Vincent Aboubakar, Beşiktaş forması ile Avrupa kupalarında 13 gole sahip. Aboubakar, Brugge karşısında 1 gol atması durumunda bu alanda Beşiktaş’ın 14 golle en golcü oyuncusu Oktay Derelioğlu’nu yakalayacak.

Beşiktaş’ta Masuaku ve Rosier sakatlandı!

Kaynak: TELE1