Beşiktaş Bodo/Glimt maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 9 Kasım 2023 Perşembe 9:46 am - Güncelleme: 9 Kasım 2023 Perşembe 9:46 am

Avrupa’da yoluna devam etmek isteyen Kara Kartal en kritik maçına çıkıyor. UEFA Konferans Ligi‘nde Beşiktaş Bodo/Glimt ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş’ın kazanmaktan başka çaresi yok. Peki Beşiktaş Bodo/Glimt maçı saat kaçta? Beşiktaş Bodo/Glimt maçı hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş, sahasında Bodo/Glimt’i konuk edecek. D Grubu’nda 1 puanla son sırada yer alan Siyah-Beyazlılar gruptaki ikinci maçlarda 3’te 3 yaparak üst tur biletini almayı hedefliyor. Şu ana kadar gruptaki ilk maçında Belçika devi Club Brugge’la 1-1 berabere kalan, Lugano’ya 3-2, Bodo’ya da 3-1 mağlup olan Kara Kartal adeta yeni bir sayfa açmak için sahaya çıkacak.

Beşiktaş – Bodo/Glimt maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Mücadele Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak ve 20.45’te başlayacak. Hollandalı hakem Sander van der Eijk’in yöneteceği karşılama EXXEN’den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş – Bodo/Glimt muhtemel 11’ler:

Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Bailly, Onur, Muleka, Salih, Gedson, Chamberlain, Cenk, Aboubakar.

Bodo/Glimt: Haykin, Björtuft, Wembangomo, Bjorkan, Moe, Gronbaek, Fet, Sorli, Berg, Pellegrino, Moumbagna.

AVRUPA’DA 240. RANDEVU

Konferans Ligi D Grubu dördüncü maçında Beşiktaş, bugün sahasında Norveç temsilcisi Bodo/Glimt ile karşılaşacak. Siyah-Beyazlılar, bu mücadeleyle birlikte Avrupa arenasında 240. kez sahne almış olacak. Geride kalan 239 müsabakada Siyah-Beyazlı takım, 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 101 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 314 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 356 gol gördü.

Ludogorets Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?