Beşiktaş Belediyesi LGS’ye giren öğrencileri yalnız bırakmadı

Yayın tarihi: 20 Haziran 2020 Cumartesi 4:41 pm - Güncelleme: 20 Haziran 2020 Cumartesi 6:23 pm

Beşiktaş Belediyesi Liseye Giriş Sınavı’na giren öğrencilere okulların önünde çay, maske ve su dağıttı. İlçede gerekli önlemlerin alındığın belirten Başkan Rıza Akpolat, sınava giren öğrencilere başarılar diledi.

Koranavirüs gölgesinde gerçekleşen LGS’ye bu yıl yaklaşık 1.8 milyon öğrenci giriyor. Salgın nedeniyle okul ve salon sayısının artırıldığı Türkiye’de 8. sınıf öğrencileri ilk kez kendi okullarında sınava girdiler. Önlemlerin üst düzeyde olduğu sınav için Beşiktaş Belediyesi de öncelikle ilçedeki tüm okullarda dezenfe işlemi gerçekleştirdi. Bugün ise okulların önüne stand açan Beşiktaş Belediyesi ve mobil büfeleri ile BELTAŞ A.Ş. öğrencilere ve velilere çay, maske, su ve dezenfektan dağıttı. Bu yıl pandemi dolayısıyla stresli bir  süreç geçirdiklerini belirten öğrenciler ve veliler Beşiktaş Belediyesi’nin gerçekleştirdiği bu uygulama için Başkan Rıza Akpolat’a teşekkür ettiler.

LGS’ye giren öğrenciler için sosyal medya hesabından bir paylaşım gerçekleştiren Başkan Akpolat, “ Tüm çocuklarımız umarım emeklerinin karşılığını alır ve hehefledikleri okullara girebilirler. Umudumuz alın terinizde saklı.” İfadelerini kullandı.