Beşiktaş Adana Demirspor maçında 15 futbolcu oynayamayacak

Yayın tarihi: 27 Eylül 2023 Çarşamba 12:36 pm - Güncelleme: 27 Eylül 2023 Çarşamba 12:36 pm

Süper Lig’de Beşiktaş ve Adana Demirspor erteleme mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Bu maçta erteleme kararından önce alınmamış olan futbolcular statü gereği oynayamayacak. Beşiktaş’ta 3 Adana Demirspor’da 7 futbolcu bu karardan etkileniyor.

Trendyol Süper Lig’de 3. Haftanın erteleme maçında Yukatel Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş’ın açıklanan kamp kadrosunda 2 isim sakatlık; 3 isim statü gereği toplam 5 futbolu kadroda yer almadı.

5 EKSİK

Siyah-beyazlılarda karşılaşmanın oynanacağı 3. haftadan sonra transfer edilen Eric Bailly, Tayfur Bingöl ve Gökhan İnler statü gereği Adana Demirspor maçının kadrosunda yer almadı. Beşiktaş’ta bu 3 ismin yanı sıra sakatlıkları süren Ante Rebic ve Gedson Fernandes de kamp kadrosuna dahil edilmedi.

ADANA EKİBİNDE 10 EKSİK

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’ya 2-1 yenilen Adana Demirspor; Ertaç Özbir, Stambouli ve Kevin Rodrigues’in kırmızı kart gördüğü karşılaşmayı 8 kişi tamamladı. Adana Demirspor’da 3’ü cezalı; 10 oyuncu Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.