Beşiktaş 2 maçının ertelenmesi için TFF’ye başvurdu!

Yayın tarihi: 8 Eylül 2024 Pazar 1:27 pm - Güncelleme: 8 Eylül 2024 Pazar 1:27 pm

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, Süper Lig’deki Adana Demirspor ve Hatayspor maçlarını pazartesi günü oynamak istediklerini söyledi. Vardar, bu talebi Türkiye Futbol Federasyonu’na ilettiklerini belirtti.

Liglere verilen milli takım arasının ardından başlayacak yoğun maç takvimi öncesinde Beşiktaş, 2 maç için TFF’ye başvurdu.

Siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Mete Vardar, Ekol TV’de katıldığı yayında Süper Lig’in 8. haftasındaki Hatayspor maçı ile 16. haftadaki Adana Demirspor karşılaşmalarını pazartesi günü oynamak istediklerini belirtti.

Vardar, bu kararı Türkiye Futbol Federasyonu’na yazılı ve sözlü olarak ilettiklerini ifade ettiklerini söyledi.

Namağlup! Beşiktaş seriye bağladı!

‘AVRUPA MAÇLARI SONRADAN BELLİ OLDU’

Mete Vardar açıklamasında, “Kadro planlamamızı yaparken geniş bir kadro oluşturuyoruz. Özkaynaktan gelen gençlerimiz Beşiktaş’a çok büyük katkı sağlayacaklar. Yakın ve orta gelecek ekonomik olarak da katkıları olacak. UEFA’ya bildirdiğimiz listede genç oyuncularımız var. İlk lig fikstürü çekildi. Orada bir oynama olmadı. Avrupa maçları daha sonra belli oldu” dedi.

Vardar sözlerine şöyle devam etti:

“Sayın hocamız Giovanni van Bronckhorst bize taleplerini iletti. Adana Demirspor ve Hatayspor maçlarını pazartesi oynamak istediğimizi federasyonla yüz yüze konuştuk. 2 maçla ilgili yazılı ve sözlü olarak düşüncelerimizi ilettik. İnşallah o maçlar pazartesi günü oynanacaktır. Perşembe Avrupa maçları, pazartesi olursa daha rahatlık olur.”

 

Kaynak: TELE1