Berna Nuri Süer yaşamını yitirdi

Yayın tarihi: 20 Ağustos 2021 Cuma 1:17 pm - Güncelleme: 20 Ağustos 2021 Cuma 6:10 pm

Büyükçekmece Kolon Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi gören gazeteci Berna Nuri Süer yaşamını yitirdi. 

 Gazeteci Berna Nuri Süer uzun bir süredir koronavirüs tedavi görüyordu. Bu sabah yaşamını yitiren Süer için çok sayıda başsağlığı mesajı paylaşıldı.

GERİDE ÇOCUĞUNA VERDİĞİ ‘DANS SÖZÜ’ KALDI

ANADOLU EFES’TEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

“2015-2019 yılları arasında Büyükçekmece Basketbol’da İdari Direktörlük görevini üstlenen Berna Nuri Süer’in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.”

DARÜŞŞAFAKA BASKETBOL’DAN MESAJ

“2015-2019 yılları arasında Büyükçekmece Basketbol’un İdari Direktörü olarak görev yapan Berna Nuri Süer’in Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendik. Berna Nuri Süer’in sevenleri ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.”

TBF’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

“2015-2019 yılları arasında Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın idari direktörlüğü görevini üstlenen Berna Nuri Süer’in vefatını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhuma Allah’tan rahmet, kıymetli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.”

FENERBAHÇE’DEN BAŞSAĞLIĞI

“Bir dönem Büyükçekmece Basketbol’un İdari Direktörü olarak görev yapan Berna Nuri Süer’in Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendik. Berna Nuri Süer’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.”

MAVİSAKAL: YOLUN IŞIK OL’SUN SEVGİLİ BERNA

İKİ YOL ve KAN KOKUSU tanıtım ve turnelerinde Medya İlişkileri direktörlüğü görevimizi üstlenen sevgili Berna Nuri Süer’in ebediyete geçişini üzülerek öğrendik. Yolun ışık ol’sun sevgili Berna. Değerli katkıların için sonsuz teşekkürler. Tüm sevenlerine sabırlar dileriz.

BÜYÜKÇEKMECE BASKETBOL TAKIMI DA ANDI

“2015-2019 yılları arasında kulübümüzde İdari Direktör olarak çalışan Berna Nuri Süer’in Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.”

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ’NDEN ANMA

“İletişim Direktörümüz Berna Nuri Süer’i kaybetmenin üzüntüsünü derinden yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine sabır diliyoruz.“