Berna Laçin’den ‘dalga geçin’ diyen Ahmet Hakan’a yanıt

Yayın tarihi: 27 Ocak 2020 Pazartesi 3:15 pm - Güncelleme: 27 Ocak 2020 Pazartesi 3:28 pm

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugün kaleme aldığı yazıda deprem paylaşımları nedeniyle hakkında soruşturma açılan Berna Laçin için, “soruşturmayı değil küçümsenmeyi hak ediyor” dedi. Laçin, Hakan’ın sözlerine, “N’oldu! Dün Kızılay’a azıcık laf söyleyince azarlayan çok mu oldu!” diye yanıt verdi.

Oyuncu Berna Laçin, Elazığ depremi sonrası Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın sms ile yardım çağrısında bulunmasına sosyal medya hesabından ”Biz her şeyimizi verelim o ayrı, ama neden hala deprem anı ilk akla gelen para toplamak? Onca toplanan deprem vergisine n’oldu?” mesajı ile tepki göstermişti.

Berna Laçin’e soruşturma açıldı

AHMET HAKAN: DALGA GEÇİLMEYİ HAK EDİYOR

Laçin için başlatılan soruşturma hakkında yazan Ahmet Hakan, “Savcılık da hiç işi gücü yokmuş gibi bu saçmalık hakkında soruşturma başlatmış. İyi ama bu saçmalık, herhangi bir soruşturmayı moruşturmayı zerre kadar hak etmiyor ki! Bu saçmalık sadece ve sadece… Dalga geçilmeyi, kınanmayı, ayıplanmayı, küçümsenmeyi hak ediyor… Bir adım ötesini değil. Açmayın şuna soruşturma moruşturma. Açmayın ki… Soruşturma açmanın da bir ciddiyeti olsun yahu!” ifadelerini kullandı.

Hakkında soruşturma açıldığı iddia edilen Berna Laçin’den açıklama

“N’OLDU DÜN KIZILAY’A LAF SÖYLEYİNCE AZARLAYAN ÇOK MU OLDU”

Ahmet Hakan’ın bu sözlerine Laçin’den yanıt gecikmedi. Twitter hesabından açıklama yapan Laçin, “Pes! Böyle bir yalan, böyle bir trolleme, böyle başkalarının lafınla dedikodu üretme çabası ! Böyle aslına bakmadan salt çamur at yarışı ! Böyle bir terbiye yoksunu uslüp! N’oldu! Dün Kızılay’a azıcık laf söyleyince azarlayan çok mu oldu! ” dedi.