Berkin Elvan hakkında iğrenç yorumlar yapan Büşra’ya tepki yağdı

Yayın tarihi: 13 Mart 2022 Pazar 8:40 pm - Güncelleme: 13 Mart 2022 Pazar 8:42 pm

Gezi Parkı protestoları sırasında polisin attığı gaz fişeğiyle başından yaralanarak ölen Berkin Elvan‘ın vefatının 8. yılı mezarı başında anılmıştı. Anne Gülsüm Elvan, Berkin’in mezarı başında “Yavrum burası çok soğuk, senin yerin burası değil” diyerek ağıt yakmıştı. Sosyal medyada bir kullanıcının o anlarla dalga geçmesi büyük tepkilere neden oldu.

 

Berkin Elvan, ölümünün sekizinci yılında İstanbul Feriköy Mezarlığı’nda mezarı başında anıldı. Anne Gülsüm Elvan, oğlu Berkin’in mezar taşına sarılarak “Kalk gidelim oğlum, yavrum çok soğuk burası. Dayanamıyorum annem ben artık. Senin yerin burası değil.” diyerek ağıt yaktı.

Berkin Elvan’ın annesi: Yavrum burası çok soğuk, senin yerin burası değildi

AĞIR HAKARETLER ETTİ

Berkin Elvan’ın mezarı başında yapılan anmanın fotoğrafına yorum yapan Büşra isimli kullanıcının sözleri tepki çekti. @busranotfound kullanıcı adlı Büşra isimli kişi fotoğrafa  ” Şu an yaşıyor olsa çok yüksek ihtimalle dağda mayın eşeği olacak bi onun bunun çocuğu için üzülmemizi bekliyorsunuz ya ona çok gülüyorum.” yorumunu yaptıktan sonra “Fena yanık kokusu geliyor yalnız.” diyerek iğrenç yorumlarına devam etti.

İşte o paylaşımlar:

PAYLAŞIMA TEPKİ YAĞDI

Büşra isimli kullanıcının paylaşıma sosyal medyada tepki yağdı. İşte o tepkilerden bazıları :