Bergüzar Korel’den kızı Leyla’yla ilk poz!

Yayın tarihi: 29 Kasım 2021 Pazartesi 10:31 am - Güncelleme: 29 Kasım 2021 Pazartesi 10:31 am

Binbir Gece dizisinin iki yıldızı Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, evlendikleri 2009 yılında yılından sonra üçüncü çocukları Leyla’yı da kucaklarına aldı. Kızıyla gezmeye çıkan Korel, fotoğraf paylaştı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti 2009 yılında evlenmiş, 3 Kasım’da üçüncü çocuklarına kavuşmanın heyecanını yaşamıştı. İlk oğlu Ali’yi 2010 yılında kucağına alan Korel, ikinci oğlu Han’ı geçtiğimiz yıl mart ayında dünyaya getirmişti. 3 Kasım’da da üçüncü bebeği Leyla’ya kavuşan taze anne geçtiğimiz günlerde 11 saat sancı çektiğini ve doğum öncesi yaşadığı zorlukları takipçileriyle paylaşmıştı. Ev halini paylaşan Korel paylaşımına “Sabaha kadar deliksiz uyumuşum, sabah kalkıp keyifli bir duşumu almışım, sakin sakin… Öyle ki kremlenebilmişim bile. Kahve kokusu tüm evi sarmış giyinip süslenip arkadaşlarımızla bruncha gidiyoruz. Öyle bir pazarmışcasına. Sanırım bunun için bi 112 yılımız daha var. İyi pazarlar.”

Geçtiğimiz günlerde doğum öncesi hastanede çekilen fotoğraflarını paylaşan oyuncu Bergüzar Korel yaşadıklarını şu cümlelerle anlatmıştı:

“Dünyaya geliş hikâyesi ilk günden son ana kadar nev-i şahsına münhasır oldu Leyla’nın… Evden çıkarken gümbür gümbür gelen sancılara rağmen ‘Sabah 10:00’da ancak doğururum ben bu kızı’ dedim hastanenin kapısından içeri girerken. Doktorum 40. haftanın sonlarına doğru ‘Bu kızın gelmemesinin var bir sebebi kordonu kısa olabilir’ demişti”

Özge Özpirinçci’den hamilelik pozları