Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Türkiye’den ayrılıyor

Yayın tarihi: 26 Ocak 2022 Çarşamba 8:50 am - Güncelleme: 26 Ocak 2022 Çarşamba 11:08 am

Bir süredir Londra’dan fotoğraflar paylaşan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, Türkiye’Den ayrılma kararı aldı. Çift, projeleri olmadığı dönemde Londra’da yaşayacak.

Binbir Gece ve Vatanım Sensin dizileriyle isimlerini Türk dizi sektörüne yazdıran ünlü oyuncular Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, yaşamlarında radikal bir değişikliğe imza attı. Ali Ergenç, Han Ergenç ve Leyla Ergenç adında üç çocuğu bulunan çift, bir süredir ekranda yer almıyordu. Son olarak ‘Babil’ dizisinde yer alan Ergenç, daha sonra pandemi nedeniyle setlere ara verdi.

LONDRA’YA GİDİYORLAR

SnobMagazin’in özel haberine göre; Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in sosyal medyada İngiltere’nin başkenti Londra’dan paylaştığı fotoğrafların sırrı da çok geçmeden ortaya çıktı. Ünlü çiftin, Londra’dan bir ev satın aldığı öğrenildi. İkilinin projeleri olmadığı dönemde üç çocuğuyla birlikte Londra’da yaşayacağı iddia edildi.

TÜRİK GÖÇ İSTATİSTİĞİNİ YAYINLAMIYOR

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 16 Temmuz 2021’de yayımlanması planlanan ‘2020 Uluslararası Göç İstatistikleri’ni ertelediğini duyurmuştu.

GÖÇ ARTIYOR

Yurt dışından Türkiye’ye göç edenlerin sayısı; 2019 yılında, bir önceki yıla göre yüzde 17,2 artarak 677 bin 42 kişi, Türkiye’den yurt dışına göç eden kişi sayısı ise 2019 yılında bir önceki yıla göre yüzde 2 artarak 330 bin 289 olarak kaydedilmişti. Türkiye’ye 2019 yılında gelen yabancı uyruklu nüfus içinde ilk sırayı yüzde 14,5 ile Irak vatandaşları yüzde 13,8 ile Türkmenistan, yüzde 8,2 ile Afganistan, yüzde 7,5 ile Suriye ve yüzde 7,3 ile İran vatandaşları izlemişti.

Bergüzar Korel’den kızı Leyla’yla ilk poz!