Bergen’in şarkısına çektiği klip yasaklanan Mehtap Yılmaz canlı yayında göz yaşlarına boğuldu

Yayın tarihi: 2 Mart 2022 Çarşamba 1:26 pm - Güncelleme: 2 Mart 2022 Çarşamba 1:34 pm

Bergen’in Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısına çektiği klibi cuma günü yayınlamaya hazırlanan Mehtap Yılmaz’a 2 ay şarkıyı okuyamama cezası geldi. 2. Sayfa programında verilen yasağa gözyaşları içinde isyan eden Yılmaz, “Kimsenin hakkı kimsede kalmaz” dedi.

Katıldığı yarışma programı ile ünlenen Mehtap Yılmaz, Bergen’in Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını okudu. Cuma günü klibini çıkarmaya hazırlanan Yılmaz’a yayın yasağı geldi.

Bergen için hazırlanan Saygı albümünde Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını okuyan Gülşen’i eleştirerek beğenmediğini söyleyen Mehtap Yılmaz, Bergen filminin vizyona gireceği 4 Mart Cuma günü klibini yayınlayacaktı. Ancak Mehtap Yılmaz’ın klibini çıkarması engellendi.

TIKLAYIN | Haluk Bilginer ve Uğur Yücel aynı dizide buluşuyor!

Haluk Bilginer ve Uğur Yücel aynı dizide buluşuyor!

 

GÖZ YAŞLARI İÇİNDE ANLATTI

Konuk olduğu 2. Sayfa programında verilen yayın yasağına isyan eden ve gözyaşlarına hakim olamayan Mehtap Yılmaz, “Müzik kariyerimle ilgili planlarım vardı. Düetlerim de var. Bunların hepsini allak bullak ettiler. Demek ki çok korkmuşlar. Ben yalnız değilim, arkamda sevenlerim var. Allah her şeyi görüyor. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Canlı sahnemde söyleyebilirim ama klibi çıkartamam. İnsanlar ego ve korkular var. Sevenlerim rahat olsun. Yarışmadan beri hayat mücadelesi içindeyim. Gözümden akan her damla yaşı Allah sorsun. Bu sektöre girdiğimden beri bana her zaman bir engel geliyor. Bu kadar korkmayın. Sizin filminden sonra ben çıkartacağım. Yasağı kimin koyduğunu bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum” dedi.