Bergen’in katili Halis Serbest film hakkında konuştu

Yayın tarihi: 8 Mart 2022 Salı 3:34 pm - Güncelleme: 8 Mart 2022 Salı 3:34 pm

Şarkıcı Bergen’i öldüren Halis Serbest, Bergen filminin Adana Kozan’da gösterime girmemesine ilişkin olarak, “Ben kalabalık bir aileyim Kozan’da. Yaşanan yer neresi? Adana, Kozan. Olmaz, yakışık olmaz” dedi.

Şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan Bergen filmi vizyona girdiği günden bu yana gündemden düşmedi. Filmin, Bergen’i öldüren Halis Serbest’in yaşadığı Adana’nın Kozan ilçesinde yayınlanmaması yönünde karar alındı. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın “Araştırdım film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak” açıklamalarının ardından bir açıklama da katil Halil Serbest’ten geldi. Kanal D’de “Neler Oluyor Hayatta” programına konuşan Serbest, “Ben kalabalık bir aileyim Kozan’da. Bir film yapıyorsunuz değil mi? Yaşanan yer neresi? Adana, Kozan. Olmaz, yakışık olmaz” dedi.

Serbest, filmi hala izlemediğini söyleyerek “Bizlerden daha izleyen olmadı. Bu filmi ben gidip sinemada seyretmem” dedi.

Filmi internette yayınlandığında oradan izleyip yorum yapacağını ifade eden Serbest aynı zamanda Kozan Belediye Başkanı ile bir görüşmelerinin olmadığını söyledi.

Kozan Belediye Başkanı’ndan Farah Zeynep Abdullah’a ‘IQ testi’ yanıtı