Bergen’in galasında Farah Zeynep Abdullah’a ‘ütü’ tepkisi

Yayın tarihi: 3 Mart 2022 Perşembe 11:33 am - Güncelleme: 3 Mart 2022 Perşembe 12:22 pm

Şarkıcı Bergen’in hayatının canlandırılacağı ‘Bergen’ filminin başrolü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’a film galasında kıyafeti sebebiyle tepki gösterildi. Abdullah’ın kıyafeti ütüsüz olarak yorumlandı.

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran’ın başrollerini paylaştığı “Bergen” filminin galası geçtiğimiz akşam Sarıyer’deki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi. Galada Abdullah’a makyajı ve kıyafeti nedeniyle tepki gösterildi. Kıyafetinin ütüsüz oluşu saygısızlık olarak yorumlanıp “Ütü yok muydu?” soruları soruldu.

‘EUPHORİA’ BENZETMESİ

Göz makyajındaki detayların ise, son zamanların en çok izlenen dizisi Euphoria etkisinde kaldığı öne sürüldü.

Galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Farah Zeynep Abdullah, “Ben çok heyecanlıyım, dört gözle bekliyorum. Bizler bu filimi canla başla yaptık. Filimi izleyenlerin neler düşüneceğini çok merak ediyorum. İlk başta duyunca Bergen’in hayatı, bizim tanıdığımız acıların kadını, arabeskin kraliçesi sadece o kalıpların olmadığını göstermek istedik. Bu film farklı şekilde çekilebilirdi.

“ADAMIN ADI YOK”

Biz genç bir kadının hayat yolculuğunu anlatmak istedik. Bir kadının var oluşunu anlatıyoruz. Bergen kısacık hayatına çok şey sığdırmış. Filimin en sevdiğim yönü adamın adı yok. O adam aramızda. O bir canavar. Tatlı bir şekilde Bergen’in hayatına girip, tatlı davranarak, herkesi kandırabilecek, hepimizin tanıdığı adamlardan biri” ifadelerini kullandı.

Abdullah’ın tepki toplayan kıyafeti şu şekilde:

Bergen'in galasında Farah Zeynep Abdullah'a tepki yağdı! 'Ütü yok muydu?' - Resim : 2

Bergen'in galasında Farah Zeynep Abdullah'a tepki yağdı! 'Ütü yok muydu?' - Resim : 1

Bergen’in şarkısına çektiği klip yasaklanan Mehtap Yılmaz canlı yayında göz yaşlarına boğuldu